Kosteloze mobiliteitsscan voor iedere ondernemer biedt inzichten bereikbaarheid Vredemaker

Een goede bereikbaarheid van de bedrijventerreinen Vredemaker-Oost en Vredemaker-West met het openbaar vervoer wordt danig gemist. Dit draagt ook niet bij aan de ambities voor het duurzaam ondernemen en het vestigingsklimaat die we voor ogen hebben. Een aantal ondernemers van de Vredemaker heeft aangegeven dat het zeer wenselijk is dat hun bedrijven beter bereikbaar worden met het openbaar vervoer of een vorm daarvan.

De provincie Noord-Holland onderzoekt in samenwerking met de gemeente Koggenland en de Ondernemersvereniging Koggenland de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen Vredemaker-Oost en Vredemaker-West op het gebied van openbaar vervoer. Vanwege dit onderzoek vragen wij alle ondernemers om kosteloos mee te doen aan een mobiliteitsscan (normaal € 2.000).

Meedoen voor eigen inzichten en uit solidariteit met andere ondernemers
Deze interactieve scan biedt veel inzichten in hoe uw medewerkers zouden kunnen reizen en waar kansen liggen om het duurzamer, goedkoper en vitaler te maken. Daarnaast kunt u als opvolging op de scan ook kosteloos een advies op maat krijgen om binnen uw bedrijf duurzamer te reizen.

Wellicht ervaart u met uw onderneming geen toegevoegde waarde om aan deze mobiliteitsscan deel te nemen. Voor de solidariteit met andere ondernemingen verzoeken wij u om dan toch deel te nemen. De tijdsinzet hiervoor is erg beperkt en meer inzicht in alle vervoerswijzen draagt erg bij aan de mogelijke verbeteringen van de bereikbaarheid van de Vredemaker.

Deelnemen is eenvoudig en kost niet veel tijd
Meld u hiernaast aan via het formulier. Dan krijgt u direct een mail terug met een invulsjabloon voor de mobiliteitsscan. Deze vult u in en stuurt u terug via de mail. We sturen u dan binnen 1 a 2 weken uw eigen persoonlijke mobiliteitsscan toe. Deze kunt u ook met een adviseur doornemen als u dat fijn vindt.

Eerst de scan zien voordat u deelneemt? Of heeft u nog vragen? Plan dan een digitaal half uurtje in via de button hiernaast. U kunt dan zelf een moment kiezen dat u past.

Aanmelden

Heel simpel. Vraag hier de gratis scan aan:

Wilt u toch eerst nog wat toelichting of heeft u vragen? Bekijk onze agenda en plan een digitale meeting in van een half uur:

Inplannen

Dan bespreken we concreet wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf. Bij korte vragen kunt u Tobias van den Briel van Breikers ook mailen via tobias@wijzijnbreikers.nl.

Vervolg
U krijgt van ons een mail terug met een invulsjabloon voor de scan waar u o.a. de postcodes van uw werknemers invult (géén persoonsgegevens). Terugsturen kan eenvoudig via een antwoord op de mail. We sturen u dan binnen 1 a 2 weken uw eigen persoonlijke mobiliteitsscan toe. Deze kunt u ook samen met een adviseur doornemen.