Activiteiteninfo

De OVK verbindt jou aan andere ondernemers, om kennis op te doen en te delen en om jouw belangen te behartigen richting andere ondernemersclubs en overheden.

Daarom organiseren wij informele avonden om te netwerken en te presenteren, het OVKafé.
Wil jij je bedrijf presenteren aan alle aanwezigen, vul dan het presentatieformulier in, zodat we dat voor een volgend OVKafé kunnen inplannen.

Na de presentatie praten met ander ondernemers, onder het genot van een kop koffie, over wat je bezighoudt en waar je eventueel hulp bij kan gebruiken.

Interesse? Kom eens vrijblijvend langs bij een OVKafé in de Golfbaan te Spierdijk. Als introducé ben je altijd van harte welkom. Toegang is gratis. Kijk op de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst.

??? keer per jaar, van ???? tot en met ????, vindt het OVKafé plaats. Het OVKafé geeft leden de mogelijkheid om een presentatie te gegeven. Voorafgaand en aansluitend is er tijd voor vrij netwerken tijdens het buffet, aangeboden door de presenterende ondernemer en de ondernemersvereniging.

Het OVKafé vindt meestal plaats op … van de maand. Aanvang 18:00 uur, in ???????. Bestaande leden mogen een introducé meenemen. Geïnteresseerde ondernemers uit Koggenland en omgeving zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging. Entree is gratis.

Locatie

?????????????

Kosten presentatie

De kosten voor een presentatie tijdens het OVKafé bedragen € ???,- op factuur via de OVK. Deze bijdrage dekt de kosten voor de maaltijd voor alle bezoekende leden (voor een deel). Consumpties voor alle leden en personen die een presentatie geven zijn voor eigen rekening.

Apparatuur

Diverse apparatuur, zoals een scherm, microfoon en/of beamer, kan worden verzorgd door ???????. De kosten hiervan zijn € ??,-  (totaal), op factuur via ???????. U kunt uiteraard ook gebruik maken van uw eigen apparatuur, e.e.a. in overleg met ??????????.

Lijkt het je leuk om jouw bedrijf te presenteren tijdens een OVKafé? Meld je aan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie neem contact op met ????????.

Tijdens het OVKijkje in de keuken gaan we op bezoek bij een collega ondernemer? Dat doen we ?? per jaar gaan we op bedrijfsbezoek.

Leden van de ondernemersvereniging worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij een onderneming uit ons ledenbestand. Na afloop is er een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

De organisatie van de OVKijkje in de keuken is in handen van ??????. Wil jij je bedrijf openstellen voor de leden van onze ondernemersvereniging? Meld je dan aan!

Breng jouw bedrijf onder de aandacht van de OVK leden!

Wil jij een presentatie geven in het OVKafé of een bedrijfsbezoek organiseren voor OVKijkje in de keuken? Meld je aan!

Aanmelden OVKafé
Aanmelden OVKijkje in de keuken